Skip to content

Word een 3D/digital twin specialist met LEF

training op aanvraag

 

Wil je je kennis van 3D/digital twins uitbreiden en direct aan de slag, maar weet je niet waar je moet beginnen? We begeleiden je graag met een persoonlijke training bij jou op locatie. Als aanbieder van hoogwaardige digital twin technologie, begrijpen we bij IMAGEM als geen ander de uitdagingen en vereisten die nodig zijn voor het duurzaam en succesvol implementeren en werken met 3D-omgevingen. 

Tijdens de training bouwen we samen aan jullie eigen digital twin, waardoor je niet alleen leert hoe je met 3D-data en toepassingen werkt, maar dit ook in de praktijk ervaart. Dit geeft je de inzichten en vaardigheden om een solide basis te leggen voor het creëren van 3D-omgevingen die gemakkelijk, duurzaam en succesvol in de praktijk kunnen worden toegepast. 

Informeer naar de mogelijkheden en til je expertise in 3D/digital twins naar een hoger niveau!

N.O.T.K.

Persoonlijk leertraject

Bouw je eigen digital twin met imagem

Een digital twin koop je niet in één keer; daar groei je naartoe! IMAGEM realiseert voor jou een digital twin platform in de cloud. Daarna bouw je met onze ondersteuning een eigen digital twin. We begeleiden je bij het aanmaken van data, leren je hoe je er mee werkt en hoe je 3D-viewers kunt configureren. Via het web kun je experimenteren met de dataserver- en webviewer-omgeving.
 
We bieden je de benodigde inzichten en handvatten om te weten waar te beginnen. Je krijgt antwoorden op vragen over hoe je zo efficiënt en praktisch mogelijk jouw 3D-omgeving en onderliggend fundament opzet. De applicaties en viewers kun je als demoviewers gebruiken om je collega’s te overtuigen om de stap naar een digital twin te maken.
 

Met onze pragmatische aanpak en de LEF-methode (Leren, Ervaren en Fouten maken) doe je al lerend ervaring op met digital twin technologie en weet je wat er nodig is om een stevig fundament te realiseren. Zo groeit je kennis en weet je hoe je in de toekomst de business van je organisatie met een digital twin kunt ondersteunen.

Digital twin

Mogelijkheden leren kennen van 3D

Interactief

Identificeren van de behoeften van gebruikers

Draagvlak creeëren

Acceptatie en adoptie voor werken met digital twin

Hoe werkt de training?

Dit is een maatwerk leertraject. IMAGEM stelt in overleg met jou een programma op. Dit trainingsprogramma is persoonlijk en geeft uitleg en toelichting op hoe gewerkt wordt met digital twin technologie en de vele verschillende 3D data.

Je krijgt o.a. antwoord op vragen als:

  • – Waar moet ik beginnen?
  • – Wat is 3D data en hoe beheer ik mijn 3D data?
  • – Hoe combineer ik dit met de 3D objectenregistratie?
  • – Hoe werk ik met sensor data?
  • – Hoe maak ik mijn digital twin rijker?
  • – Welke data wil ik gebruiken en waar moet ik op letten als ik deze wil ontsluiten?
  • – Wat vraagt dit aan hardware-vereisten?
  • – En welke investeringen moet ik doen?

De kosten zijn afhankelijk van het gekozen trainingsprogramma. Wij gaan graag met je in gesprek om een persoonlijk trainingsprogramma af te stemmen op jullie wensen.

Voor wie is deze training bedoeld?

Voor iedereen die wil werken met een digital twin.

Locatie

Bij jou op locatie.

3D/digital twin training

IMAGEM bouwt voor jou een digital twin platform in de cloud. Met onze ondersteuning maak je daarna zelf data aan, configureer je 3D-viewers en experimenteer je via het web met dataserver- en webviewer-omgevingen. We geven je de benodigde inzichten en handvatten om efficiënt en praktisch je 3D-omgeving op te zetten. Met deze training leg je een solide basis voor het succesvol werken met 3D-omgevingen en til je jouw expertise naar een hoger niveau! Schrijf je in en groei mee met de toekomst van digital twins.

n.o.t.k.

Persoonlijk leertraject